محل تبلیغات شما

تبريز - ايرنا - رئيس اتحاديه طلا و جواهر تبريز گفت: گراني طلا در ماه هاي اخير مردم را به خريد نقره سوق داده است.

به گزارش ايرنا، مهدي بهرماني روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: افزايش بي سابقه قيمت طلا و كاهش قدرت خريد مردم موجب شده تا مردم به دنبال جايگزين براي اين ف گرانبها باشند و در اين مسير نقره را بر ديگر فات گرانبها ترجيح مي دهند.
وي با بيان اينكه تبريز از جمله سه قطب توليد طلا و دومين شهر مهم توليد نقره در ايران است، اظهار داشت: اگر دولت در حوزه صادرات و تهيه مواد اوليه طلا و جواهر، حمايت‌هاي لازم را انجام دهد مي توان جايگاه حرفه اي طلا و جواهرسازي را در كشور احيا كرد.
رئيس اتحاديه طلا و جواهر تبريز يادآوري كرد: در زمان كنوني نگرش ها به صنعت طلا مناسب نبوده در حالي كه اين صنعت همانند صنعت فولاد از اهميت قابل توجهي برخوردار است.
بهرماني ادامه داد: اميد است نگاه دولت به صنعت طلا و جواهر نيز به نگاه صنعتي تبديل شود تا اين صنعت بتواند در اقتصاد بدون نفت نقش خود را ايفا كند.
عضو اتاق بازرگاني ايران و ايتاليا و نائب رئيس اتحاديه طلا و جواهر تبريز نيز در اين جلسه با اشاره به اعمال ماليات بر ارزش افزوده بر صنعت طلا و جواهر گفت: اين قانون حدود 9 سال پيش بدون كار كارشناسي تصويب شده و مواردي كه قانونگذار در نظر گرفته بود اجرا نشده است بنابراين بايد در بحث آموزش و فرهنگ سازي آن اقدام هاي موثري انجام شود.
ميرمحمد پوراقدم شربياني افزود: تكته قابل توجه اينكه بحث ارزش افزوده در صنف طلا و جواهر شامل خرده فروشان و عمده فروشان مي شود در حالي كه در ساير صنوف اين امر تنها شامل عمده فروشان است.
وي با تاكيد بر ايجاد شهرك طلا در تبريز اظهار داشت: هم اكنون از يكهزار و 100 واحد توليد طلا و جواهر در تبريز كمتر از 250 واحد فعال بوده و گراني طلا در سال جاري معادلات را مقداري برهم زده است.
عضو اتاق بازرگاني ايران و ايتاليا يادآوري كرد: تبريز در سال هاي گذشته جزو شهرهاي پيشرو در امر صادرات طلا بود اما در سال جاري همانند كل كشور اين ميزان نزديك به صفر رسيده است و تغيير اين وضعيت نياز به اصلاح قوانين جاري دارد.
پوراقدم شربياني با اشاره به اينكه نوسانات قيمت ارز در بازار طلا و جواهر ناشي از كنترل قيمت هاست ادامه داد: به غير از دهه 40 كه نرخ ارز در كشور از رقم ثابتي برخوردار بود در ساير سال ها همواره در نوسان بوده و با توجه به اينكه ارز و طلا به يكديگر وابسته هستند بازار طلا نيز تحت تاثير نرخ ارز قرار گرفته است.
عضو انجمن اقتصاددانان ايران گفت: چند تصميم بزرگ مانند قطعنامه 598، بحث يارانه‌ها و برجام تاثير بسزايي در بازار ارز، طلا و جواهر داشته است.
پوراقدم شربياني افزود: با نرخ موجود ارز، عايدات آن به هيچ وجه به دست اقشار آسيب پذير نمي رسد بلكه به سود رانت ‌خواران بوده و در نهايت به افغانستان و عراق مي‌رسد.
وي كاهش قيمت طلا در بازه زماني فعلي را ناممكن دانست و گفت: قيمت جهاني آن متغير بوده و در دنيا نيز عدم قطعيت در اين خصوص وجود دارد و كاهش اونس جهاني در آينده نزديك بعيد به نظر مي رسد.
نائب رئيس اتحاديه طلا و جواهر تبريز به مردم توصيه كرد تا حد امكان از خريد بي حد و مرز ارز خودداري كرده و وارد اين بازار پر ريسك نشوند و به جاي آن سرمايه هاي خود را در بخش توليد سرمايه گذاري كنند.
پوراقدم شربياني ادامه داد: كشور بايد به سوي سرمايه گذاري حركت كند تا آينده مردم تضمين شود و اگر با منطق علمي و آينده نگري پيش برويم بسياري از مشكلات بازار ارز حل و فصل مي شود.
اتحاديه طلا و جواهر تبريز در سال 1351 تاسيس شده و هم اكنون يك هزار و 139 پروانه كسب معتبر و 389 فقره پروانه در دست اقدام در اين كلانشهر وجود دارد.

منبع:https://www.irna.ir/

بازار نقره و بدلیجات در مشهد رونق یافته است

گراني طلا مردم را به خريد نقره سوق داد

بزرگترين انگشتر نقره جهان گينسي شد

طلا ,جواهر ,تبريز ,ارز ,مردم ,صنعت ,طلا و ,و جواهر ,جواهر تبريز ,اتحاديه طلا ,در سال ,پوراقدم شربياني افزود ,اتاق بازرگاني ايران

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بهترین مشاور و روانشناس در اراک